مقایسه فریم ورک Laravel با ASP.NET: کدام شغل برای شما بهتر است!

Search
Generic filters

اینستاگرام رامان صفر و یک
طراحی و پیاده سازی انواع وب سایت و سیستم های تحت وب

آخرین مقالات

محصولات

برچسب ها

برچسب‌ها

ASP.NET backend frontend php PHP و ASP.NET PHP یا ASP.NET استراتژی طراحی وب سایت استفاده از کتابخانه PdfView اسلایدر افقی در اندروید اسلایدر افقی در برنامه نویسی اندروید الگوی معماری MVC برنامه نویس حرفه ای وب برنامه نویسی برنامه نویسی وب تجربه کاربر (UX) توسعه دهنده وب توسعه دهندگان وب توسعه وب حل مشکل اتصال به دیتابیس آنلاین در اندروید 8 به بالا داشتن نرم افزار های موفق درآمد برنامه نویسی دریافت نکردن اطلاعات از سمت سرور در اندروید رسم نمودار در برنامه نویسی اندروید رسم نمودار در برنامه نویسی اندروید با کتابخانه MPAndroidChart روش ایجاد اسلایدر افقی در برنامه نویسی اندرود سمت سرور سمت کلاینت شروع برنامه نویسی موبایل طراح UI طراح UX طراحی UX و UI طراحی UX یا UI طراحی استراتژیک وب طراحی رابط کاربر (UI) طراحی وب طراحی وب سایت عدم اتصال به دامنه های http در اندروید فروش موفق نرم افزار مدل کلاینت-سرور موفقیت در دنیای نرم افزار نشان دادن فایل های pdf در برنامه نویسی اندروید نمایش pdf در موبایل چکونه برنامه نویسی موبایل را شروع کنیم ؟ کتابخانه PdfView گرفتن اطلاعات گوشی اندرویدی در برنامه نویسی

کارآفرینان محترم، سردرگمی بین استفاده از فریم ورک Laravel یا ASP.NET را تموم کنید: این بلیط شما برای راه اندازی وب اپلیکیشن خود یا برندسازی کسب و کار جدید شماست.

در این مقاله، ما دسته بندی و طبقه بندی هر دو فریم ورک را از نظر سرعت، عملکرد، مقیاس پذیری، محبوبیت، ویژگی های فنی و بازار کار جمع آوری کرده ایم.

شما باید بدانید که فریم ورک Laravel یا ASP.NET (الگو معماری MVC) برای پروژه شما مناسب است یا خیر، و آیا شما برای موفقیت در راه اندازی کسب و کار خود آماده هستید.

بخوانید و بازخورد ارزشمند خود را در مورد مقایسه فریم ورک Laravel یا ASP.NET را برای ما به اشتراک بگذارید.

فریم ورک Laravel یا ASP.NET: مقدمه و بررسی فنی

خطرناکترین تصمیم برای یک کارآفرین تصمیم گیری در مورد فریم ورک وب برای توسعه وب خود است.

بیشتر کارآفرینان در مورد سنجیدن خدمات توسعه وب PHP یا خدمات توسعه ASP گیج شده اند، ما با گفتن نکات مثبت و منفی هر دو فریم ورک به شما در این انتخاب دشوار کمک خواهیم کرد.

آنالیز مقایسه ای فریم ورک Laravel یا ASP.NET از نظر عملکرد، مقیاس پذیری، محبوبیت، سرعت، بازار کار و موارد دیگر به شما چشم انداز روشنی می دهد و به شما در توسعه کسب و کار خود کمک می کند.

معرفی:

ما باید با تعریف اساسی هر دو فریمورک توسعه وب شروع کنیم.

ذهنیت خود را درباره Laravel یا ASP.NET چیست کنار بگذارید؟ در اینجا راهنمایی صحیح تری را از متخصصان ما کسب خواهید کرد.

فریم ورک Laravel یا ASP.NET

“Laravel” چیست؟

لاراول یک چارچوب توسعه وب PHP است که به صورت رایگان و منبع باز است.

تیلور اوتول این چارچوب را بر اساس الگوی معماری MVC ایجاد کرد تا توسعه دهندگان وب بتوانند سهولت استقرار، تعمیر و نگهداری اپلیکیشن ها را همراه با احراز هویت و مجوز به دست آورند.

“ASP.NET” چیست؟

مایکروسافت فریمورک سمت سرور وب اپلیکیشنی خود را نیز برای ایجاد صفحات وب پویا توسعه داد.

ASP.NET وارث Active Server Pages (ASP) کلاسیک مایکروسافت است که بر اساس زمان اجرای زبان مشترک(CLR) ساخته شده است، شما می توانید با ASP.NET برنامه های سازمانی عالی بین پلتفرمی بسازید.

فریم ورک Laravel یا ASP.NET

بررسی فنی

اکنون که با هر دو فناوری آشنا شدید ، وقت آن است که شما را با استفاده از فریم ورک Laravel یا ASP.NET، یک قدم جلوتر در توسعه وب ببریم. در اینجا ما تفاوت های فنی بین چارچوب ها را برجسته کرده ایم.

فریم ورک Laravel یا ASP.NET

▣ اندازه پروژه:

Laravel مناسب برای توسعه پروژه های کوچکتر است، در حالی که ASP.NET برای پروژه های متوسط ​​تا بزرگ که نیازی به پشتیبانی اضافی ندارند بهترین است. پروژه های Laravel چون به راحتی در دسترس نیستند به کمک نیاز دارند، در حالی که ASP.NET برای پوشش دادن تمام معیارهای بزرگ پروژه مقیاس پذیر است.

▣ نوع کد:

ASP.NET از کد کامپایل شده استفاده می کند که دقیقاً مانند کد ماشین اجرا می شود و از سخت افزار سیستم استفاده می کند. چنین فرایندی، پلتفرم کد را خاص می کند و از این رو محدودیت هایی را ایجاد می کند. از طرف دیگر، PHP با استفاده از کد تفسیر شده، برنامه را مستقل از بستر های نرم افزاری می کند.

▣ مقیاس پذیری:

همانطور که در ادامه اشاره میکنیم، ASP.NET مقیاس پذیری Vertical scaling را امکان پذیر می کند، و Laravel مقیاس پذیری Horizontal scaling را فراهم می کند. بنابراین، قبل از اینکه چارچوب توسعه وب خود را انتخاب کنید، به این فکر کنید که چگونه می خواهید پروژه خود را در آینده گسترش دهید؟

▣ امنیت:

برای ساختن یک سیستم ایمن، شما باید توسعه دهندگان ماهری را پیدا کنید که بتوانند از ویژگی های داخلی ASP.NET و قابلیت های PHP Laravel استفاده کنند. در مقایسه، ASP.NET سریعتر از فریم ورک Laravel است. Laravel Sanctum احراز هویت SPA را فراهم می کند، در حالی که Laravel Jetstream با فناوری پیشرفته Frontend، عملکرد را پوشش می دهد.

▣آپشن ها:

فریم ورک لاراول گزینه هایی کاربر پسند و جذاب برای ایجاد صفحات وب دارد، در حالی که ASP.NET بیشتر بر روی ایجاد امنیت و عملکرد به سیستم شما متمرکز است.

▣ پشتیبانی:

با تشکر از جامعه گسترده توسعه دهندگان PHP، می توانید از آن ها کمک بگیرید و مشکلات خود را خیلی سریع رفع کنید. علاوه بر این، مستندات Laravel کمک بزرگی به توسعه دهندگان می کند. با این حال، ASP.NET توسط شبکه مایکروسافت پشتیبانی می شود، و حتی یک شخص غیر فنی می تواند مشکلات را حل کند زیرا این یک برنامه نویسی شی گرا است.

▣ هزینه:

PHP منبع باز است، که بلافاصله در برابر ASP.NET که متعلق به مایکروسافت است پیروز می شود.

فریم ورک Laravel یا ASP.NET: مقایسه جزیئات

سرعت و عملکرد:

زبانی که برای رمزگذاری وب سایت خود انتخاب می کنید فقط سرعت و عملکرد وب سایت شما را تعیین نمی کند.
زبان برنامه نویسی به سادگی درخواست شما را به پایگاه داده ارتباط می دهد و خروجی مورد نظر را در مرورگر ارائه می دهد.

در مقایسه فریم ورک Laravel یا ASP.NET، هر دو این فریمورک ها برای یافتن تصاویر، دسترسی به فایل سیستم ها و نمایش نتایج در وب سرور توانایی یکسانی دارند.
از این رو در نبرد عملکرد فریم ورک Laravel یا ASP.NET، بین این دو تساوی وجود دارد زیرا هر دو تقریباً به یک اندازه عملکرد دارند.

فقط داستان هایی وجود دارد که ASP.NET در ساخت وب سایت های سریع بهتر است که این باور غلط است:
زیرا وجود غول های صنعتی مانند Facebook و MailChimp با استفاده از PHP(زبان پشتیبانی از فریمورک Laravel)ساخته شده اند.

بررسی مقیاس پذیری:

وقتی نوبت به انتخاب فریمورک توسعه وب می رسد، فقط به حال نباید فکر کنید، شما باید پتانسیل آینده شرکت و رشد آن را در نظر بگیرید، اینکه آیا وب سایت قادر به کنترل بازدید بیشتر خواهد بود یا خیر، یک جنبه مهم است.

خوشبختانه، هر دو فریم ورک Laravel و ASP.NET فریم ورک های بسیار مقیاس پذیر هستند که به شما کمک می کنند یک وب سایت تجاری بالقوه ایجاد کنید که بتواند بازدیدکننده های بازدید کننده شما را در خود جای دهد.

ASP.NET مقیاس پذیری Vertical scaling را انجام می دهد، در حالی که لاراول مقیاس پذیری Horizontal scaling را فراهم می کند.

PHP سیستم شما را به چند زیر سیستم تقسیم کرده و آن را از سرورهای مختلف مدیریت می کند.

فریم ورک Laravel یا ASP.NET

Horizontal scaling:

یا بزرگ کردن افقی به معنی افزایش مقیاس دیتابیس با استفاده از افزایش سرور ها است. به این منظور که شما به راحتی با افزایش سرورها و کنار هم قرار دادن آنها می توانید به بزرگ کردن scale بپردازید که در دیتابیس های جهان اغلب به صورت پارتیشن بندی کردن دیتاها (partitioning) انجام می شود که در این صورت هر node یا سرور تنها بخشی از کل دیتاها را نگهداری می کند.

Vertical scaling:

یا بزرگ کردن عمودی، بزرگ کردن و مقیاس دادن را با استفاده از افزایش resources های سرور یعنی تعداد cpu و ram در سرور جاری انجام می دهید. در Vertical scaling داده ها غالبا روی یک node یا سرور قرار دارند و شما می توانید در صورت نیاز به افزایش تعداد cpu و ram آن بپردازید.

هنگامی که به دنبال استخدام توسعه دهندگان Laravel یا استخدام توسعه دهندگان ASP.NET هستید، به خاطر داشته باشید که PHP کمترین گستردگی یادگیری را دارد، بنابراین تیم توسعه شما به سرعت زبان را درک می کند و به توسعه پروژه شما متعهد می شود.

تصدیق می کنم که اعتبار سنجی Laravel پتانسیل های زیادی برای تأیید درخواستهای HTTP ورودی دارد.

فریم ورک Laravel یا ASP.NET: مقایسه آمار

آمار مورد استفاده:

در حال حاضر، ۹،۲۵۸،۰۸۶ وب سایت فعال با ASP.NET ساخته شده است در حالی که ، Laravel میزبان ۱،۲۱۳،۷۴۱ وب سایت است.

همانطور که روند هر دو این فن آوری ها را مقایسه می کنید، ASP.NET با افت روبرو است، در حالی که وسعت لاراول در بازار رو به افزایش است.

آمار استفاده از Laravel:

نمودار رو به رو داده های دهه گذشته را نشان می دهد که در آن می توان روند رو به رشد لاراول را مشاهده کرد.

فریم ورک Laravel یا ASP.NET

آمار استفاده از ASP.NET:

با وجود محبوبیت ASP.NET، نمودار روبه رو سقوط روند فریمورک مایکروسافت را نشان می دهد.

فریم ورک Laravel یا ASP.NET

از آمار تحت پوشش Similartech، اگر دسته های مختلف وب سایت های ساخته شده با استفاده از این فناوری ها را مقایسه کنیم ، سهم لاراول نسبتاً کمتر است.

فریم ورک Laravel یا ASP.NET

ASP.NET:

در بیشتر دسته بندی وب سایت ها، پوشش بهتری برخوردار است، از جمله: علوم و آموزش، رایانه و الکترونیک و فناوری، امور مالی، قانون و دولت و ۲۰ دسته دیگر.

Laravel:

در مقایسه با ASP.NET در هیچ دسته بندی وب سایت پیشرو نیست.

محبوبیت و سهم بازار:

سهم بازار از فریم ورک ASP.NET در مقایسه با Laravel بسیار زیاد شده است. طبق Datanyze، سهم بازار از فریم ورک ASP.NET مقدار ۲۵.۴۰٪ است، در حالی که فریم ورک Laravel مقدار ۰.۳۶٪ است.

  • ASP.NET
  • Laravel

مناسب برای چه وب سایت های:

تحقیقات ما می گوید که PHP Laravel برای وب سایت های تجاری، دامنه های فناوری، فروشندگان مستقل نرم افزار، ISVs، استارتاپ ها، CRMs و موارد دیگر به خوبی مناسب است.

نمودار عمودی وبسایت های محبوب بر اساس PHP

  • ۱۰K سایت برتر
  • ۱۰۰K سایت برتر
  • ۱M سایت برتر

از طرف دیگر، دسته هایی مانند وب سایت های سطح سازمانی، برنامه های ERP، سیستم عامل های تجارت الکترونیکی و CRM های سطح سازمانی برای توسعه با فریم ورک ASP.NET مناسبترین حالت هستند.

نمودار عمودی وبسایت های محبوب بر اساس ASP.NET

  • ۱۰K سایت برتر
  • ۱۰۰K سایت برتر
  • ۱M سایت برتر

فریم ورک Laravel یا ASP.NET: جمع بندی و جوانب نکات

جوانب مثبت و منفی Laravel:

مثبت

  • منبع باز، رایگان و با پشتیبانی یک جامعه عظیم.
  • ایده آل برای توسعه پروژه های بزرگ مانند وب سایت دولتی یا فیس بوک.
  • برای دسترسی به انواع داده های متنوع و ارتباطات به طرز شگفت انگیزی کار می کند.
  • این یک گزینه عالی برای توسعه اسکریپت های مبتنی بر وب و CMS است.
  • بسیار مقیاس پذیر
  • دسترسی آسان توسعه دهندگان Laravel به بازار.

منفی

  • مناسب برای توسعه برنامه های دسک تاپ نیست.
  • نسبتاً کندتر از سایر زبانها و چارچوبهای برنامه نویسی.
  • مجموعه ای از اشکالات به دلیل شخصی سازی وجود دارد که کیفیت کد را از بین می برد.
  • مدیریت خطا در مقایسه با سایر زبانها به اندازه کافی سریع نیست.

ASP.NET: جوانب مثبت و منفی

مثبت

  • با ارائه مقیاس پذیری بالا، رقابتی سختی را به رقبا می بخشد.
  • مالکیت مایکروسافت آن هیچ جای بحثی نمی گذارد.
  • از تمام زبان های برنامه نویسی پشتیبانی کنید و به خوبی با هر برنامه یا C# کار می کند.
  • خطاهای توسعه را قبل از زمان کامپایل شناسایی می کند.
  • ابزارهای پشتیبانی و ویژگی های موجود بسیار برای توسعه دهندگان.
  • بی عیب و نقص بر روی سیستم عامل ویندوز کار می کند.
  • قدرتمند برای ایجاد برنامه های شگفت انگیز سازمانی.
  • توسعه سریع با انتخاب های متنوع از قبل برنامه نویسی شده.
  • توسعه دهندگان به دلیل رابط کاربری عالی، آن را سرگرم کننده می دانند.

منفی

  • یادگیری و درک آن نسبتاً دشوارتر از PHP Laravel است.
  • پشتیبانی فنی به اندازه توسعه دهندگان موجود PHP قابل اجرا نیست.
  • فقط در سرور مایکروسافت کار می کند و نه هیچ مورد دیگری.
  • مجوز مایکروسافت آن را گران می کند.
  • نسبت به فریم ورک های PHP توانایی کمتری در توسعه وب سایت ها دارد.
  • بر اساس فناوری منبع بسته.

فریم ورک Laravel یا ASP.NET توسعه کدام بهتر است؟

علاقه مندان جوان به فن آوری در این معضل قرار دارند که کدام یک از فریم ورک ها را بیاموزند تا یک حرفه موفق را توسعه دهند.
ما نمی توانیم آینده را تضمین کنیم، اما مطمئناً می توانیم از نظر پیشرفت شغلی در مورد پتانسیل هر دو این فریم ورک ها به شما بگوییم.

تقاضای زیادی برای توسعه دهندگان PHP در سطح جهانی وجود دارد زیرا Laravel یک بستر مقرون به صرفه برای توسعه صفحات وب پویا است(مناسب برای فریلنسر ها).

در حالی که، ASP.NET به عنوان یک فریم ورک مفید، می تواند بیش از وب سایت های ساده ایجاد کند.
بیشتر شرکتهای بزرگ فریم ورک ASP.NET را انتخاب می کنند زیرا بودجه کافی برای پروژه دارند(مناسب برای اشتغال در شرکت ها).

پیشنهاد: چه موقع کدام فریم ورک را انتخاب کنید؟

کارآفرینان جواب نهایی ما را خواهند داد که اگر می خواهید یک وب سایت برای یک شرکت تازه کار جوان ایجاد کنید، بهترین انتخاب فریم ورک PHP Laravel است.

اگر شما یک سازمان غول پیکر هستید و می خواهید یک بستر همه جانبه  قوی ایجاد کنید، ASP.NET گزینه نهایی است.

نتیجه گیری

برای انتخاب فریم ورک Laravel یا ASP.NET، یک چیز مطمئنا این است که شما به توسعه دهندگان ماهر برای پروژه خود نیاز خواهید داشت.

یک استارتاپ جوان مانند خود شما چندین حواس پرتی را از بازار دارد، اما شما باید عاقلانه انتخاب کنید.

Raman01 جزو معتبرترین شرکت های توسعه دهنده Laravel هست که بهترین خدمات را در کلاس بالا به شما ارائه می دهد.

ما همچنین مجموعه ای از توسعه دهندگان ماهر ASP.NET و همچنین دانش عمیق و تخصص ماهر در ارائه خدمات توسعه ASP.NET برای شرکت های بزرگ را نیز در اختیار داریم.


مهدی شیخی _ گروه نرم افزاری رامان صفر و یک

۱۹ دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • استاد فقط جاوا اسکریپت !!
    هرکی جاوا ایکریپت بلد نباشه از ما نیست

    پاسخ
  • سلام باعرض خسته نباشید.
    من الان بین دوراهی موندم
    asp.net MVC VS laravel PHP
    بنظر شما کدوم یک برای انتخاب اول بهتر هست.

    از یک طرف میگم laravel php اسون تر ، رایگان ، منابع بیشتر.
    از یک طرف asp.net MVC محیط توسعه قدرتمند ویژوال استودیو رو داره پایگاهش sql server هست که بسیار سرتر از my sql هست.

    پاسخ
    • برا فریلنسر ها که برا خودشون کار میکنند ن شرکت ها PHP چون ن کار دشواری دارند، و اینکه جامعه پشتیبانی قدرتمند دارند.

      برا کار درشرکت اگه مزایای بالا میخوای ASP
      چون نفرات کمتر، در نتیجه رقابت با افراد کم سواد کمتر، و در آخر حقوق و مزایا بیش تر.

      پاسخ
  • یادم دو سال پیش که می خواستم یادگیری برنامه نویسی رو آغاز کنم منم خیلی سر این دو راهی ها گیر کرده بودم که چه ابزاری رو انتخاب کنم و کدوم بهتره کدوم سریع تره کدوم قوی تره و از این دست سوالا
    به پیشنهاد یکی از دوستان که تو این زمینه تخصص و تجربه ی بالایی داشت رفت به سراغ php و laravel و واقعا از انتخابی که کردم راضی هستم. لاراول توی ایران محبوبیت بیشتری داره. واقعا فریم ورک قدرتمندیه. سرعت توسعه اپلیکیشن توی این فریم ورک بسیار بالاست و جامعه برنامه نویس های بالایی داره. استفاده ازش سادس. هزینه سرور و هاست اشتراکیش پایینه و در کل میتونم بگم از انتخابی که کردم واقعا راضیم.
    امیدوارم شما هم انتخاب خوبی داشته باشید.

    پاسخ
  • منم حدودا دو سالیه رفتم سراغ لاراول کارش زیاده و خودشم روون و تقریبا هرکاریو خیلی راحت راه میندازه… ولی یه موقعیت خیلی خوب واسم پیش اومد ولی چون سازمانی بود و سازمانیا شاید بیش از ۹۰ درصدشون عادت کردن به سیستما مایکروسافت و asp نتونستم اونجا برم…
    واسه شرکتای آزاد که باید ببینی به چی نیاز دارن و همه چی توشون هست تقریبا طبیعتا هرچی نادرتر پولش یبشتر… واسه سازمانیا asp واسه آزاد کاری فقط و فقط “علاقه” چون هیچ فرقی در عمل ندارن الا موارد خیلی خاص که اونم با چارتا سرچ راه میوفته..
    (حالا از انصافم نگذرم ظاهرا واسه کارای خیلی خیلی بزرگ و خاص و به اصطلاح اینترپرایز بزرگ سر جمع ظاهرا asp بهتره و البته جاوا اسپرینگ و جنگو هم رقیباشن و اونجا ها دیگه خبری از لاراول نیست و توی فریم ورکای php نهایتا خودتم yii رو خیلی ازش خوشم میاد…)

    پاسخ
    • از به اشتراک گذاشتن تجربه خوبتان کمال تشکر را دارم.

      کلا زبان یا فریم ورک ها نمیشه گفت از هم بهتر هستند فقط باید درک کرد کی و کجا ازشون استفاده برد که اعاده کلام شما به خوبی در ابتدا به این نکته اشاره برده.

      از همین رو در مقایسه بین این دو فریمورک، برا کار در شرکت و گرفتن حقوق و مزایا، C# متداول تره به دلایل زیادی، که مهم ترینش بنظر بنده شرکت ها با یادگیری این زبان توسط توسعه دهنده هاشون با جرات بیش تری در دنیای فناوری قدم بر میدارند.

      ولی از طرفی دیگر PHP بخاطر سادگی کار با پایگاه داده در ابتدای کار مورد توجه مبتدیان راحت قرار میگیره و سیستم های مدیریت محتوای آماده بر اساس PHP بسیار مورد توجه که باعث شده تو دنیای وب بی رقیب بشه.

      و در کل در مقایسه فریمورک های PHP من نظر به لاراول دارم، چون جامعه پشتیبانی قوی تری داره(در ایران که پر طرفدار ترین فریمورک PHP هست) و با سرچ کمتر، توسعه دهنده به مقصود نظر خودش به راحتی میرسه.

      پاسخ
  • اولا تشکر از ما بابت این مطلب مفید. ثانیا لاراول واقعا فریم ورک فوق العاده ایه. خصوصا ورژن اخیرش که ریلیز شده. البته بعضی از فیچر های ورژن قبلی که خوب بود حذف شد اما کماکان میشه به عنوان ماژول نصب کرد. و اما MVC. شخصا فکر می کنم اینطور نیست که برای هر نرم افزاری MVC پاسخگو باشه و این مسئله یه متغیره. بازم ممنون

    پاسخ
    • اولا از حس نظر شما کمال تشکر را دارم.

      ٍثانیا نمیگم.

      ثالثا لاراول بر اساس MVC ساختار بندی شده و یجورایی نقطه قوتشه ولی به هر حال معماری های دیگه هم بد نیستن میشه ازشون استفاده برد.

      پاسخ
  • ناصر باقری محمودآبادی
    تیر ۱۷, ۱۴۰۰ ۱۲:۴۱ بعد از ظهر

    مزابای لاراول ستفاده از معماری MVC در لاراول: در تعریف معماری MVC و فریم ورک‌های مبتنی بر آن می‌توان گفت که این معماری تلفیقی از سه لایه model-view-controller است. کار با پایگاه داده از وظایف بخش model است. وظیفه ارتباط با کاربر نهایی بر عهده بخش view است. و وظیفه کنترل و ایجاد ارتباط بین دو لایه view و model برعهده بخش controller است. تقسیم بندی برنامه به این سه قسمت مزایای فراوانی دارد که از جمله مهم‌ترین مزیت‌های آن جداسازی منطق برنامه از بخش view سایت است که این امر باعث می‌شود؛ هنگام ایجاد تغییر در view، این تغییرات منطق برنامه را تحت تاثیر قرار ندهند. فریم ورک لاراول بر پایه معماری MVC است. انتشار به صورت متن باز: انتشار به صورت متن باز امکان تغییر این فریم ورک طبق چیزی که می‌خواهید را فراهم می‌کند. امکان تعریف RESTFUL controllers: منطقی برای سهولت استفاده از کنترلرها و کاهش کدها در آن بر پایه درخواست‌های GET و POST است. استفاده از خصوصیت auto-loading: خصوصیت auto-loading در لاراول امکان لود اتوماتیک کلاس‌ها و کامپوننت‌ها را در صورت نیاز به‌ آن‌ها فراهم کرده است. راحتی استفاده از پایگاه داده: با استفاده از سیستم ORM یا همان ابزار Elequent در لاراول می‌توانید با انواع پایگاه داده‌ها ارتباط برقرار کرده و انواع کوئری‌ها را در آن به کار بگیرید. استفاده از ابزار unit testing: با استفاده از ابزار تست لاراول به راحتی می‌توانید برنامه‌های خود را تست کنید. استفاده از قالب blade: می‌توان از داده‌های برنامه در view توسط قالب blade استفاده کرد. ایجاد پکیج‌ها: در لاراول به راحتی می‌توانید پکیج‌های موردنظر خود را ایجاد کنید و از آن در برنامه‌های خود بهره ببرید، یا آن را با دیگران به اشتراک بگذارید. استفاده از خط فرمان artisan: استفاده از خط فرمان artisan این امکان را می‌دهد تا کارهای پیچیده‌ای را توسط چند خط کد ساده انجام دهیم. استفاده از migration: استفاده از این قابلیت این امکان را فراهم کرده است که تغییرات بانک اطلاعاتی به همراه سورس کد پروژه قابل انتقال باشد. نصب آسان: از مزیت‌های لاراول این است که نصب این فریم ورک و کار با آن بسیار راحت است. استفاده از کامپوننت‌ها: لاراول از پکیج‌ها و کامپوننت‌های زیادی بهره می‌برد که به راحتی بر روی پروژه نصب و استفاده می‌شوند. امنیت: یکی از مهم‌ترین مسائلی که برای یک برنامه نویس اهمیت دارد، امنیت برنامه‌ی در حال ساخت است. لاراول از سطح بالایی از امنیت برخوردار است. مسیریابی: راحتی کار و قدرت مسیریابی لاراول از مهم‌ترین ‌ویژگی‌های لاراول است.

    پاسخ
  • سلام . ی سوال مهم که میتونه تو زندگی من کمک کنه . راستش من سه سال رشته طراحی صفحات وب روخودنم . و دیلپم هم قراره بگیرم . بنظر شما من اگ از محیط بیرون یا همین اموزش های اینترنتی وب رو کامل یاد بگیرم بهتره . یا نه برم دانشگاه یاد بگیرم . میخوام بدونم وقت تلف کنی نیستش برم لیسانس بگیرم و بهتر نیست برم یک سال براش وقت بزارم و یاد بگیرم . ایا اگ لیسانس کامپیوتر داشته باشی خیلی تو دارمد تاثیر میزاره . یا شما مثلا وب رو کامل بلد باشی اما مدرکت دیپلم باشه ؟؟؟؟

    پاسخ
    • سلام برای ما توسعه دهنده ها مهم نیست کجا و چه چیزی بهمون یاد میدن.
      بلکه ما بدنبال گذاشتن وقتمون (بزرگ ترین سرمایه امون) برای کسب مهارت ها و تخصص ها هستیم.

      مهارت ها به دو دسته تقسیم می شوند:

      دسته اول مهارت های اصلی و تخصصی که لازمه هر تخصصیه مثل این که یک طراح سایت باید صفحات واکنش گرا بیاره بالا یا با ورد پرس آشنا باشه.

      دسته دوم مهارت های جانبی و نرم که تخصص ما، مارو الزام نمیکنه یاد بگیریم ولی بودنش خالی از لطف نیست
      مثل یاد گیری زبان انگلیسی، مهارت های ریاضی، داشتن یک مدرک حداقل کاردانی و ….

      که اولویت با اصلی هاست

      حالا ما آموزش اینترنتی میبینیم، تا مهارت فنی ما زیاد شه و ازش بهره ببریم.(اولویت بالا تر داره چون مهارت اصلی ما زیاد تر میشه)
      دانشگاه میریم تا پرستیژ شغلی و شخصیتی ما زیاد شه تا نسبت به علمی که کسب میکنیم.(پس اهمیت داره ولی جزو مهارت های فرعی هست و نبودش مارو آزار نمیده)
      در ضمن نکته منفی بزرگ دانشگاه وجود درس های زیادیست که مربوط به تخصص ما نمیشه،(زمانی نزدیک به یک تا دوسال اتلاف)

      پیشنهاد من به شما یاد گیری هر دو هست، ولی با رفتن به دانشگاه نباید آموزش هات متوقف کنی.

      پاسخ
  • با سلام و احترام خدمت شما
    بنده برنامه نویس تحت وب هستم که با فریم ورک ASP.NET کار میکنم
    بنده تازه در این زمینه وارد شدم و به شدت دنبال پروژه های وب هستم تا بتوانم درآمدی کسب کنم اما هیچ جایی پروژه ای یافت نمیکنم
    آیا سایت خاصی برای برنامه نویسان فریلنسر وجود داره ؟؟؟؟
    اگر امکانش هست لطفا راهنماییم کنید
    با تشکر

    پاسخ
    • سلام ، پیشنهاد من به شما بررسی اعلان های شغلی در وبسایت های استخدامی است مانند ای استخدام یا جاب ویژن.

      شروع تجربه شما با کار های شرکتی در ابتدا مزیتی بزرگ به نام شبکه سازی را برای شما فراهم میکنه.

      شبکه سازی
      آشنایی با دیگر متخصصان این امکان رو به شما میده که پروژه های فریلنسری هم نیز دریافت کنید
      و همچنین باعث پیشرفت در کنار دیگر توسعه دهنده ها و همچنین آشنایی با بازار کار.

      پس از به در آمد رسیدن شما نیز میتوانید از کار در شرکت انصراف دهید.

      پاسخ
    • سلام ، پیشنهاد من به شما بررسی اعلان های شغلی در وبسایت های استخدامی است مانند ای استخدام یا جاب ویژن.

      شروع تجربه شما با کار های شرکتی در ابتدا مزیتی بزرگ به نام شبکه سازی را برای شما فراهم میکنه.

      شبکه سازی
      آشنایی با دیگر متخصصان این امکان رو به شما میده که پروژه های فریلنسری هم نیز دریافت کنید
      و همچنین باعث پیشرفت در کنار دیگر توسعه دهنده ها و همچنین آشنایی با بازار کار.

      پس از به در آمد رسیدن شما نیز میتوانید از کار در شرکت انصراف دهید.

      پاسخ
  • با سلام و عرض ادب
    بنده چند سالی هست تو رشته خودم یک ایده دارم و میخواهم پیاده سازی کنم، ولی به خاطر اینکه پولی در بساط ندارم و اینکه یکبار اینکار رو کردم ولی با طراح سایتم به مشکل خوردم، دوست دارم طراحی سایت خودم انجام بدم ضمنا در کنارش حتما میخوام اپلیکیشن هم داشته باشم، ایده کلی بنده هم به این صورت است که هر شخصی بیاد تو سایت بنده یک پروفایل تشکیل بده و به معرفی از خودش بپردازه مثلا بیوگرافی عکس، منطقه جغرافیایی کارهایی که قرار انجام بده و …، تقریبا مثل دیوار، ولی با این تفاوت که دیوار بعد مثلا ۴ هفته گذاشتن مطلب دیگه کسی اونو نمیبینه، ولی من میخام مطالب همیشه باشه و هر وقت خواستن خودشون پاک کنند، بعد ساخت پروفایل، هر کس که مطلب جدید تو سایت گذاشت، صفحه اصلی مطالبش اول صفحه باشه و درواقع یک جور رقابت ایجاد بشه،
    الان موندم چیکار کنم از php استفاده کنم یا asp!؟

    پاسخ
    • با عرض سلام و خدا قوت
      باید بگم اگه دیوار بعد از چهار هفته آگهی ها پاک میکنه شاید یک دلیلی داره، نمیشه گفت چون حذف میکنه نقطه ضعفشه، شاید نقطه قوتشه!
      در درجه اول باید یکم بهتر رقیب هات مطالعه کن، تا سرمایه ات از دست ندی!

      دوم شما بغییر از جدید ترین میتوانید پیشنهاد شگفت انگیز، پر بازدید ترین یا پر فروش ترین محصولاتم نشون بدی که:
      اهمیت بسزایی در بازاریابی الکترونیکی داره و فرقی نداره با چه تکنولوژی کار کنی!

      اما در کل بخاطر مدیریت هزینه پیشنهاد میکنم php در نظر داشته باشی برای شروع کار.

      ولی همچنان پیشنهاد میکنم قبل از پیاده سازی بیش تر در مورد رقبا تحقیق کنی!

      اینکه دیوار داره پاک میکنه بخاطر این است که:
      اغلب آگهی ها بعد از مدتی به سر انجام میرسند و منسوخ میشن، دلیلی نداره دیتابیس خودشو الکی پر کنه و سیستمش کند!
      و اگه کاربر بخواد دوباره آگهی بده باید دوباره هزینه کنه که پول خوبی در میاره از این راه!

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

آخرین مقالات منتشر شده

آخرین آموزش های کوتاه